ناوك

درباره وبلاگ

ناوك

تعمیر تخصصی داکت اسپلیت

سه شنبه بیست و پنجم 11 1401

لوله جدار چاه چیست؟

شکل ظاهری لوله جدار چاهی یا لوله غلاف، به صورت استوانه ای توخالی می باشد که این لوله وقتی در اعماق چاه قرار بگیرد، به عنوان یک ابزار برای پمپاژ کردن و خارج کردن سیالاتی مثل گاز و نفت و آب می باشد.لوله جدار چاه از نظر جنس به دو نوع فلزی و پلی اتیلن تقسیم می شود. نوع فلزی لوله ها از سال هاست که در صنعت استفاده می شوند و اکنون یکی از پرکاربردترین و مهم ترین نوع لوله ها در صننعت می باشد. نوع پلی اتیلن و PVC  نیز اخیرا وارد صنعت شده است و مزایای خوبی نسبت به نوع فلزی دارند.

 

انواع لوله های جدارچاه و نحوه تولید آن ها

لوله ها بسته به جنس آن ها به دو نوع لوله ها پلی اتیلن یا PVC و لوله های جدار چاه فلزی تقسیم می شوند. که در ادامه مقاله به ویژگی این دو نوع می پردازیم.

 

لوله های جدارچاه فلزی

لوله های جدارچاه فلزی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین لوله ها در صنعت می باشند. لوله های جدار چاه فلزی به دو شیوه تولید می شوند:

روش اول: ورق های فلزی را به روش نورد و خم کردن  لوله های استوانه ای شکل را بعد از نورد لوله در امتداد محور قرار می دهند و خم می کنند و درز ایجاد شده را جوشکاری می کنند و لوله تولید می شود.

روش دوم: ورق فلزی را به شکل زاویه ای و درزهای مارپیچی می پیچانند و درزهای روی لوله را به صورت مارپیچ جوشکاری می کنند و لوله را تولید می کنند.

 

لوله های جدارچاه PVC

لوله جدار چاهی پلی اتیلن یا PVC اخیرا وارد صنعت شده است و مزایای زیادی دارد که مقاومت بالا در برابر خوردگی، وزن کم و حمل ساده، کم هزینه بودن آن ها، عمر بسیار طولانی، غیر سمی بودن آن ها و عدم ایجاد آلودگی در آب، غیر هادی بودن آن ها، جابجایی و نصب آسان، قابل نصب تا عمق ۵۰۰ متر، وزن کم و حمل ساده از مزایای آن ها می باشد.

 

انواع حفاری چاه ها

همانطور که گفتیم لوله های جدارچاه برای حفاری چاه و انتقال آب آشامیدنی استفاده می شوند. در این قسمت از مقاله به توضیح کامل انواع حفاری چاه می پردازیم. انواع حفاری چاه به شرح زیر است:

 

فرو کردن غلاف با استفاده از جک فشاری درون

در جاهایی مانند منطقه‌ وسترن شمالی آمریکا، غلاف ها به وسیله‌ جک در طی عملیات حفاری تعبیه می شوند. دو عدد جک هیدرولیکی در اطراف چاه محکم می شود که پمپ های فشاری این جک ها را فعال می کنند و به کمک این جک ها غلاف ها وارد چاه می رود.غلاف می تواند تا عمق بیشتر از ۱۵۰۰ فوت نصب شوند و زمانی که  غلاف با قطر بزرگ تر استفاده شود چهار جک مورد استفاده قرار می گیرد. در زمان عملیات نصب، نیروی وارد شده از جک ها بر سطح مقطع غلاف تقسیم می شود.

 

فرو کردن غلاف در چاه به صورت ضربه ای

در این روش به غلاف ضربه وارد می شود و به پایین فرو می رود. و لجن ها و خاک هایی که از داخل خاک خارج می شود، از داخل غلاف بیرون می رود.لوله جدار چاه از انواع لوله های فولادی می باشد که شکل ظاهری آن شبیه استوانه توخالی با ابعاد خاص می باشد. لوله جدارچاه برای پمپاژ کردن و خارج کردن سیالاتی مانند نفت و گاز و آب مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مراحل تولید لوله مانیسمان

در اولین مرحله ساخت لوله مانیسمان ، شمش فولادی را به عنوان ماده اولیه تولید، بنا به درخواست مشتری به ابعاد گوناگون برش می‌دهند.

در ادامه شمش‌های برش داده‌شده را داخل کوره‌هایی گرم می‌کنند تا به درجه حرارت مناسب جهت شکل‌دهی برسند.

در مرحله‌ بعد در حین عبور شمش‌ها از میان دو غلتک به جهت گرد کردن تدریجی شمش‌ها، سنبه‌ای نوک تیز جهت سوراخ‌زنی (لخ‌پرس) و ایجاد شکل لوله از سمت سطح مقطع وارد شمش‌ها می‌شود.

در ادامه با استفاده از دستگاهی موسوم به الانگاتور، فولاد گرم شده مجددا از بین دو غلتک عبور داده تا همزمان با گردتر شدن سطح مقطع، طول لوله افزایش می‌یابد.

اصلی‌ترین مرحله‌ی تولید مانیسمان، شلیک سنبه است که سنبه‌ای به طول ۱۲ متر را داخل شمش فولادی شلیک می‌شود.

در ادامه اگر لوله مقدار کمی تاب داشته باشد، صاف و یکدست شده و عملیات تاب‌گیری انجام می‌شود.

سپس در مرحله آزاد‌سازی سمبه، سمبه داخل لوله از آن جدا می‌گردد.

در مرحله‌ کروی‌کردن سر و ته لوله گرفته می‌شود و سر لوله به حالت گرد درمی‌آید.

در نهایت جهت رسیدن به طول مورد نظر، لوله تحت کشش قرار می‌گیرد.

مرحله سرد کردن لوله با آب، اندازه‌گیری طول نهایی لوله که معمولا ۶ یا ۱۲ متری است و مرحله‌ آزمایش یا تست با استفاده از تجهیزات الکترونیکی جهت تضمین کیفیت لوله، از جمله مراحل پایانی است.

در پایان، مرحله‌ی کونیک‌شدن دو سر لوله جهت تسهیل در امر جوشکاری و سپس پولیش‌کاری با استفاده از یک روغن مخصوص به منظور جلوگیری از خوردگی لوله‌ مانیسمان انجام می‌شود.

در نهایت لوله‌ها بسته‌بندی شده و آماده بارگیری می‌گردد.

نکته‌ قابل ذکر این است که تولید لوله مانیسمان از مقاطع چهارگوش نیز امکان پذیر است. اما باعث بالا رفتن هزینه تولید می‌گردد.

 

اما مهم‌ترین کارخانه‌ های تولیدکننده‌ لوله مانیسمان (بدون درز) در ایران عبارتند از :

گروه ملی صنعت فولاد ایران

شرکت لوله‌های دقیق کاوه ایرانیان

شرکت لوله گستر اسفراین

شرکت پروفیل فولادی اصفهان

 

رده لوله مانیسمان چیست؟

لوله مانیسمان عمدتا با شماره رده و سایز، به فروش می‌رسد. رده لوله در واقع اصطلاحی تعریف شده برای لوله‌ های مانیسمان و روشی برای مشخص شدن ضخامت آن در بازار است.

بطور کلی سایز لوله‌ های مانیسمان با قطر اسمی (Nominal diameter) ‌که حد فاصل قطر داخلى و قطر خارجی است، از اندازه ۱.۸ تا ۱۲ اینچ تعیین می‌گردد. رده و مشخصات فنی لوله مانیسمان متناسب با جدول استاندارد لوله‌ های مانیسمان متفاوت خواهد بود.

برای تعیین رده لوله مانیسمان از سه روش زیر استفاده می‌شود:

بر اساس اعلام ضخامت لوله بصورت اینچی یا میلی‌متری مطابق استاندارد API 5L و یا ANSI B36

بر اساس روش وزنی که به سه دسته استاندارد (STD) و سنگین (XS) و فوق سنگین (XXS) تقسیم می‌شود.

بر اساس استاندارد بصورت ANSI

سایز لوله‌ های مانیسمان

sch(عدد اسکجول) که از یک فرمول به صورت زیر بدست می‌آید: sch = (1000P) / S

که P فشارطراحی برحسب PSI و S تنش تسلیم مواد سازنده لوله بر حسب PSI می‌باشد. عدد بدست‌آمده را روند یا رده می‌گویند و عموما به اعداد ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰، ۱۲۰، ۱۶۰ منتج می‌شود.

در استفاده از سومین استاندارد لوله‌ های مانیسمان برای سفارش لوله باید دقت داشت که ممکن است برای قطرهای مختلف، یک عدد اسکجول برابر معرف ضخامت‌های متفاوتی باشد. برای مثال برای یک لوله با قطر اسمی ۱۲ اینچ و رده ۴۰، ضخامت دیواره لوله برابر با ۱۰/۳۱ میلیمتر و برای یک لوله با قطر اسمی ۱۴ اینچ و رده ۴۰، ضخامت دیواره لوله برابر با ۱۱/۱۳ میلی‌متر است.

(0) نظر

تعمیر داکت اسپلیت

سه شنبه بیست و پنجم 11 1401

قیمت تعمیر داکت اسپلیت

هزینه سرویس داکت اسپیلت با توجه به نوع خرابی و قطعه خراب شده متفاوت می باشد. با توجه به نوسانات قیمتی و شرایط اقتصادی موجود نمی توانیم قیمت دقیقی برای تعمیر داکت اسپلیت در سایت قرار دهیم و همانطور که می دانید هزینه تعمیر هر قطعه قطعه دیگر متفاوت می باشد.از عوامل دیگری که در تعیین قیمت تعمیر داکت اسپلیت دخیل است نوع برند دستگاه می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت تعمیر داکت اسپلیت کافیست با ما تماس بگیرید و از ۱۰% تخفیف خدمات تعمیر بهره مند شوید.

 

مشکلات رایج داکت اسپلیت

برحسب تجربیات چندین ساله ما در زمینه تعمیرات داکت اسپلیت در این قسمت تعدادی از مشکلات رایج دادرس پرید را که مشتریانمان مطرح کرده‌اند به صورت مختصر برای شما توضیح خواهیم داد.

 

مشکلات رایج داکت اسپلیت علت خنک نکردن داکت اسپلیت چیست؟

دلایل متعددی برای خنک کردن داکت اسپلیت وجود دارد که این دلایل عبارتند از:

ایجاد جرم و رسوب در فیلترهای داکت اسپلیت

تمام شدن گاز داکت اسپلیت

خراب شدن فن داکت اسپلیت

آسیب دیدن قطعه کمپرسور

تابیدن نور خورشید به یونیت خارجی داکت اسپلیت

خراب شدن ترموستات داکت اسپلیت

تعویض ترموستات داکت اسپلیت

نکته‌ای که باید برای افزایش طول عمر داکت اسپلیت انجام دهید سرویس آن در زمان های مشخص و حداقل ۶ ماه یکبار می باشد.با سرویس دوره ای دکتر بدهید می توانید از بسیاری از مشکلات بزرگ پیشگیری کرده و هزینه های هنگفتی را بابت تعویض قطعات نپردازید.

 

دلیل سر و صدای داکت اسپلیت چیست؟

یکی از دلایل عمده سروصدای داکت اسپلیت زدن اتصالات و قطعات روی فن دستگاه می باشد. همچنین شل شدن پیچ و مهره ها می تواند دلیل دیگری برای ایجاد صدای داکت اسپلیت باشد. سرویس دوره ای دستگاه میتوانید از بروز این مشکل پیشگیری کنید.

 

علت یخ زدن خروجی باد داکت اسپلیت چیست؟

یکی دیگر از مشکلات رایج مشتریان ما یخ زدن قسمت خروجی باد داکت اسپلیت می باشد. زمانی که فن دستگاه خراب شده باشد انتقال با دست به قسمت بیرون دستگاه اتفاق نمی افتد و به همین دلیل باد سرد در قسمتی از داکت اسپلیت باقی مانده و یخ میزند. برای رفع این مشکل شما باید فن دستگاه را تعمیر و باتوجه به نظر تعمیرکار حتی آن را باید تعویض کنید.


تعمیر,سرویس,تعمیرات داکت اسپیلت کلیه برندها به صورت فوق تخصصی و فوری توسط با تجربه ترین تعمیرکار,سرویسکار داکت اسپیلت در سراسر تهران و در کمترین زمان ممکن در مجموعه فدک تهویه انجام میشود.

داکت اسپلیت نوعی سیستم سرمایشی گرمایشی است که تقریبا شبیه به اسپلیت‌ها عمل می‌کنند و شامل دو قسمت یونیت داخلی (هوا ساز) و یونیت خارجی (کندانسور) هستند و مدتی پس از نصب باید به صورت دوره ای به سرویس داکت اسپلیت بپردازید. اگر سرویس دستگاه به موقع انجام نشود باید داکت اسپلیت تعمیر شود که این ممکن است هزینه زیادی برای شما داشته باشد.

تعمیر,سرویس داکت و تعمیرات داکت اسپیلت مناسب در شروع فصل گرم به میزان قابل توجهی در کاهش مصرف برق موثر خواهد بود. فیلترها، کویل ­ها و پره ­های داکت اسپیلت به طور مرتب نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، تا در طول سال های بهره­ برداری مؤثرتر و کار آمدتر عمل کنند. در صورتی که تعمیرات داکت اسپیلت و سرویس داکت اسپلیت مورد توجه قرار نگیرد می­ توان با اطمینان گفت عملکرد داکت اسپلیت دچار یک افت و کاهش مداوم خواهد شد و این به معنی افزایش مصرف انرژی به­ طور پیوسته خواهد بود.

سرویس داکت اسپلیت و تعمیر داکت اسپلیت امروزه با توجه به افزایش قیمت این دستگاه و مشکلات اقتصادی مردم و همچنین با توجه به دلیل پیچیدگی ساختمان این دستگاه مورد توجه بسیاری از مصرف کنندگان این سیستم می باشد و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. بنابراین در هنگام انتخاب تعمیرکار,سرویسکار داکت اسپیلت باید نهایت دقت لازم را بکار بگیریم به طوری که به جرات می توان گفت که تعمیر داکت اسپیلت از عهده هر کس بر نمییآید و تا حد امکان نباید تعمیر ان را به افراد ناوارد بسپارید بلکه یک تعمیرکار متخصص برای سرویس,تعمیرات داکت اسپیلت به صورت تخصصی لازم است تا با همه قطعات این دستگاه آشنایی داشته باشد تا بتواند به بهترین نحو ممکن کیفیت اولیه دستگاه را دوباره باز گرداند.

 

علت خنک نکردن داکت اسپلیت چیست؟

دلایل متعددی برای خنک کردن داکت اسپلیت وجود دارد که این دلایل عبارتند از:

ایجاد جرم و رسوب در فیلترهای داکت اسپلیت

تمام شدن گاز داکت اسپلیت

خراب شدن فن داکت اسپلیت

آسیب دیدن قطعه کمپرسور

تابیدن نور خورشید به یونیت خارجی داکت اسپلیت

خراب شدن ترموستات داکت اسپلیت

تعویض ترموستات داکت اسپلیت

نکته‌ای که باید برای افزایش طول عمر داکت اسپلیت انجام دهید سرویس آن در زمان های مشخص و حداقل ۶ ماه یکبار می باشد.با سرویس دوره ای دکتر بدهید می توانید از بسیاری از مشکلات بزرگ پیشگیری کرده و هزینه های هنگفتی را بابت تعویض قطعات نپردازید.

 

دلیل سر و صدای داکت اسپلیت چیست؟

یکی از دلایل عمده سروصدای داکت اسپلیت زدن اتصالات و قطعات روی فن دستگاه می باشد. همچنین شل شدن پیچ و مهره ها می تواند دلیل دیگری برای ایجاد صدای داکت اسپلیت باشد. سرویس دوره ای دستگاه میتوانید از بروز این مشکل پیشگیری کنید.

  اهمیت سرویس کولر گازی

اهمیت سرویس کولر گازی را زمانی متوجه میشویم که دستگاه خاموش شود یا باد گرم می زند و یا برای تعمیر آن هزینه‌های سرسام‌آوری را متحمل  شویم

سرویس کولر گازی نه تنها تمیز کردن فیلترها و مبادی ورودی و خروجی هوا است بلکه چک کردن تمامی اجزا و تجهیزات یونیت های داخلی و بیرونی است به علاوه اینکه مدار برق نیز در کنار این ها باید مورد بررسی قرار گیرد تمامی خرابی ها که منجر به تعمیر اساسی تعویض دستگاه و یا تعویض قطعات آن می گردد در ابتدا از یک مشکل و یا ایراد کوچک شروع می‌شود که این ایرادات کوچک تبدیل به مشکلات بزرگتر می شود و پیامد آن هزینه های گزافی است که به دوش مصرف کننده سنگینی می‌کند سرویس کولر گازی تمامی این ایرادات ریز و کوچک را تشخیص داده و برطرف می کند لذا از سرویس‌های دوره‌ای غافل نشوید.

همچنین تیم متخصص اول سرویس جهت سرویس فن کویل با بالاترین کیفیت آماده خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی است.

 

سرویس و تعمیر کولر گازی و اسپیلت در محل

سرویس و تعمیر کولر گازی و اسپیلت در محل انجام می شود البته که گاهاً مشاهده شده است که به واسطه برخی از ایرادات یونیت داخلی یونیت خارجی به کارگاه منتقل شده تا فرآیند تعمیر و سرویس به طور کامل انجام گردد حمل و نقل یونیت ها هزینه‌بر هستند چرا که بسته به ظرفیت دستگاه وزن بسیار بالایی دارد به خصوص یونیت خارجی در بحث باز کردن دستگاه‌ها سرویس کار باید نکات ایمنی را رعایت کرده تا باعث بروز خطرات نگردد و خصوصاً در مورد کابل های برق که باید علاوه بر قطع کردن جریان کابل حتماً قسمت های بدون پوشش کابل با نوار چسب ایمن گردد.لوله های مسی که از دستگاه جدا شده حتماً باید با درپوش مناسب کور گردد تا هیچگونه آب،گرد و غبار و هرگونه جسم خارجی به داخل لوله نفوذ نکند که این اتفاق در اینده باعث بروز مشکل در کمپرسور و مدار دستگاه می گردد.

 

نحوه سرویس کولر گازی

نحوه سرویس کولر گازی بیشتر به تکنیک سرویس کار و شرایط دستگاه بستگی دارد اما به طور معمول سرویس کولر گازی دو مرحله را شامل می شود:

۱-شست و شو

۲-بررسی و چک کردن مدار برق ،لوله و برد و آچار کشی

شستشو

کولر گازی از دو قسمت پنل داخلی و پنل بیرونی تشکیل شده است هر دو این پنل ها دارای قسمتی است که به زبان عامیانه شبیه به رادیاتور ماشین است رادیاتور پنل داخلی با کاکرد دستگاه عموما کرک و گرد و غباری که در فضای داخلی معلق است را به خود جذب می کند ذرات ریز که از فیلتر اولیه عبور کرده است در بین منافذ این رادیاتور (اواپراتور) گیر می کند باعث عدم عبور باد می گردد و بازدهی دستگاه را به حداقل و مصرف برق را به حداکثر می رساند لذا هر سال نیاز به شستشو دارد هرچند که در پنل داخلی گرد و غبار ابتدا به یک فیلتر اولیه وارد می‌گردد که لازم است در زمان کارکرد دستگاه هر هفته این فیلتر را از دستگاه خارج و شستشو کرد خارج کردن این فیلتر کار سختی نیست و کاربر هم به راحتی میتواند این کار را انجام دهد شستشوی پنل خارجی به دلیل اینکه در فضای باز قرار دارد علاوه بر گرد و غبار،حشرات و خار و خاشاک نیز به رادیاتور دستگاه وارد می شود و باعث مسدود شدن منافذ آن می گردد از آن جا که این رادیاتور( کندانسور) وظیفه جذب گرمایش را گاز توسط هوای عبوری را دارد لذا مسدود شدن آن باعث کاهش راندمان و افزایش مصرف انرژی می گردد لذا شستشوی این قسمت به صورت دوره‌ای به امری لازم مبدل گشته است.

 

بررسی مدار برق، لوله ها و مبرد و آچار کشی

حتی اگر دستگاه کولر گازی در نهایت بازدهی و کارکرد کم صدا،بدون نقص داشته باشد لازم است که در سرویس دوره ای کولر گازی تمام سیم کشی ها اتصالات مورد بررسی قرار گیرد و از سلامت آن اطمینان حاصل کرد پیچ ها بست ها و کلیه اتصالات ای که در دستگاه کولر گازی قرار دارد بر اثر کار کرد ممکن است شل شود لذا حتما باید آچارکشی سالیانه انجام گردد.

عایق لوله های مسی ،مسیر کابل کشی از محل نصب کندانسور (پنل خارجی )تا محل نصب هواساز (پنل داخلی )نیاز به بررسی و رفع عیب دارد.

 


(0) نظر
X